10 Ιουλίου 2008

Περιβάλλοντας χώρος....γραφείο!

Τόσες ώρες περνάμε εδώ μέσα, ας είμαστε χιουμοριστικά ειλικρινείς απέναντι στους γύρω μας! Κατανοητόν ή να βάλω τις φωνές? :)


















































20 σχόλια:

Όναρ είπε...

ΧΑ! Θα εκτυπώσω μερικά να τα κάνω γιγαντοαφίσες για το γραφείο..!!! Καλημέρες πολλές & χαρούμενες..

One Happy Dot είπε...

Αρκεί να σου πω ότι ο τοίχος πίσω από το γραφείο μου είναι ηδη γεμάτος! Καλημέρες διακοσμητικά ανορθόδοξες!

Hfaistiwnas είπε...

Το τελευταίο έγραψε! λολ!
Είναι και αυτό μια άποψη...
(πρέπει να το κόψω το ρημάδι)
Καλησπέρα!

ProFyLaKtiKo είπε...

Στο δικό μας γραφειάκι απαγορεύεται το κάπνισμα εντός. ΧΑ! Τη γλυτώσαμε!

Ωραίες ιδέες πάντως να διακοσμήσω τους άσπρους τοίχους μας

One Happy Dot είπε...

@Ηφαιστίωνας...Κόψτο το ρημάδι ντε! Με τη νεα δουλειά είναι ευκαιρία (άσχετο αλλά σε "χτυπάω" στο συναίσθημα!) :)

@Profylaktiko...Οπότε μαζεύονται όλοι μαζί στο ευάερο ευήλιο μπαλονάκι 1x1 και ξεκινάνε το πάφα πούφα? (Σε βάφτισα αντικαπνιστή αν κατάλαβες!) Σου παραχωρώ το clopyright (όπως το εχω παραχωρήσει και σε μένα!) και βουρ για εσωτερική διακόσμηση γραφείου! :)
Καλημέρες παθητικά καπνιστικές και ενεργητικά αντικαπνιστικότατες! :)

ProFyLaKtiKo είπε...

εμείς έχουμε μεγάλο εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο οπότε δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα!

thx για την παραχώρηση. καλημέραααααααα

PN είπε...

Το τελευταίο (αν και ο ίδιος καπνιστής) τα σπάει...!!!!

One Happy Dot είπε...

Αγαπητέ vk αλλάξατε φωτο??? Οι επιροές-γκρίνια του αγαπητού Spy τελικά έπιασαν τόπο?! :) Μεγειά σας και όνειρα γλυκά! Καπνιστής κι εσείς? Ουφ...κόψτο και κάνε σεξ! Και αντί για τσιγάρο μετά το σεξ κάνε πάλι σεξ κ.οκ. Που θα πάει, θα κουραστείς και θα κοιμηθείς! Καλή ώρα... :)

Ανώνυμος είπε...

a....δουλευω σε αεροδρομιο τοτε....
τα θελω σε γιαντοαφισα!

One Happy Dot είπε...

Αγάπη...πες μου διαστάσεις και το τυπώνω ηδη! Ελ. Βενιζέλ. είμαστε εδω ΣΗΜΕΡΑ!!!!

naya είπε...

Τι να σ πω?Τα παιδια στο νηπιο δεν καπνιζουν..(νομιζω δλδ)..
:P

One Happy Dot είπε...

@Naya...αν κατάλαβα καλά και δουλεύεις όντως με παιδάκια τότε απλά σε ζηλέυω πολύ και ο δικός σου περιβάλλοντας χώρος είναι μοναδικός! (Σίγουρα δεν καπνίζουν τα μικρά ανθωπάκια ή τα κρύβουν ανάμεσα σε Dores εξερευνήτριες και Bob σφουγκαράκηδες?) :)

p.s. have fun 2night!

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχα είναι μέσα στα σχέδια μου... με τη νέα ζωή...! :) Το πέτυχες!

Albus Genius είπε...

Επειδή έτσι σαν καπνιστής αισθάνθηκα την ανάγκη να υπερασπισθώ λίγο τους καπνιστές για συνδυάστε λίγο τις παρακάτω πληροφορίες γνωστές, σε πολλούς,παρμένες από ιατρικά περιοδικά. Από τη μια τί κακή η νικοτίνη και από την άλλη τι καλά τα φαρμακάκια.

Νικοτίνη.

H νικοτίνη έχει σε ένα βαθμό δραστηριότητα αντικαταθλιπτικού τύπου.
H νικοτίνη δεσμεύεται στους νικοτινικούς υποδοχείς στον εγκέφαλο και αυξάνει την αποδέσμευση πολυάριθμων νευροδιαβιβαστών όπως η σεροτονίνη, η ντοπαμίνη και η νορεπινεφρίνη.
H νικοτίνη έχει σε ένα βαθμό δραστηριότητα αντικαταθλιπτικού τύπου. H μακροπρόθεσμη αντικαταθλιπτική δραστηριότητα οποιουδήποτε φαρμάκου φαίνεται ότι εξαρτάται από την ικανότητα του να διαμορφώνει αλλαγές στις οδούς της ντοπαμίνης, της νορεπινεφρίνης και της σεροτονίνης. Όπως αναφέρθηκε, η ενεργοποίηση των νικοτινικών υποδοχέων αυξάνει την αποδέσμευση και των τριών αυτών νευροδιαβιβαστών.

Κατάθλιψη

Αντικαταθλιπτικά φάρμακα.
Παρά το γεγονός ότι έχουμε κάθε λόγο να αποφεύγουμε την αλόγιστη χρήση των φαρμάκων στην περίπτωσή μας τα αντικαταθλιπτικά αποτελούν μια πολύ καλή λύση.

Τα αντικαταθλιπτικά επιδρούν στα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Πιο συγκεκριμένα αλλάζουν τη δράση των χημικών ουσιών (νευροδιαβιβαστές) οι οποίες χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούν τα νευρικά κύτταρα μεταξύ τους. Σημαντικοί νευροδιαβιβαστές τους οποίους προσπαθούμε να επηρεάσουμε για τη θεραπεία της κατάθλιψης είναι η σεροτονίνη και η νοραδρεναλίνη. Τα αντικαταθλιπτικά είναι σχετικά αθώα φάρμακα. Δεν προκαλούν εξάρτηση, δεν έχουν σημαντικές παρενέργειες και είναι δυνατόν να μας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια

Albus Genius είπε...

Και επειδή το ξέχασα :«Στη χώρα μας η συνολική δαπάνη κατανάλωσης των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων ετησίως ξεπέρασε τα 150 εκατ. ευρώ για το 2004 και αντιστοιχεί στο 3% της συνολικής ετήσιας δαπάνης φαρμάκων, η οποία έφτασε στα 5,1 δισ. ευρώ»
Μετά δεν έχουνε μετρήσει δεν προλαβαίνουν φαίνεται...

One Happy Dot είπε...

@Albus...Μήπως να παραμείνουμε στο "χιουμοριστικό" του post γατί Παρασκευή είναι και λίγο χαμόγελο χρειάζεται εντός και εκτός γραφείου? Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αν και ως μη καπνίστρια δεν τις κατανοώ απόλυτα! Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

@Hfaistiwnas...για να σε δω λοιπόν!!! :)

Albus Genius είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές,καλό σ/κ νά έχετε.΄Ομως να, εμείς σαν καπνιστές αισθανόμαστε καμιά φορά ως λεπροί σε γκέτο,όμως χαμογελάμε,καλημέρες χαμογελαστές.

One Happy Dot είπε...

Να το κόψετε και να συνεχίσετε να χαμογελάτε! :) Καλημέρες αισιόδοξες!

Ανώνυμος είπε...

αυτό με το τσιγάρο με άγγιξε!
βγάλανε circular χτες ότι θα ενισχύσουν οικονομικοϊατρικά όποιον θέλει να κόψει το κάπνισμα στην εταιρεία!

One Happy Dot είπε...

Στην Αγγλία τους πληρώνουν προκειμένου να το κόψουν!!!!! Μήπως τελικά έχασες που το πήρες απόφαση και το σταμάτησες από μόνη σου? :)