18 Ιουλίου 2008

Am I having a crisis or what???


Το εχω προσέξει...το έχω προσέξει σου λεω!! Όποτε ξυπνήσω με κέφια και αποφασίσω να "φτιαχτώ" (= δεν φοράω ότι βρω μπροστά μου κινδυνεύοντας να συλληφθώ από αυτούς τους αχρείους του Fashion Police Greece και να βρεθώ front page, αδειάζω την τσάντα μου έτσι ώστε να μη φαίνεται ότι κουβαλάω μαζί τα υπάρχοντα του σπίτιου μου σε compact size, βάφομαι ελαφριά τύπου θα βγείς σε πίστα πρωί πρωί κοπελιά? κλπ) πέφτω πάνω σε κάτι "κοριτσάκια" ηλικιακού range 22-25 τα οποία σε τίποτα δεν θυμίζουν αυτό που ήμουν εγω στα 22-25 και ξάφνου βρίσκομαι στα πρόθυρα μικρού εγκεφαλικού.
Διότι, αυτή η κατηγορία ανθρώπων είναι ψηλή, με κάτι πόδια 2.5 χιλιόμετρα τα οποία δεν χρειάζονται την super dooper wow Anti-celulite της L'oreal για να μην έχουν κυτταρίτιδα, αγνούν την έννοια ραγάδες και η χαλάρωση απλά δεν κατοικεί εδω. Φοράνε κάτι κοντά σορτσάκια ή μακριά εσώρουχα (όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας) και τοσοδούλικα μπλουζάκια που δεν κάνουν ούτε για μανίκι. Τα μαλλιά τους λάμπουν μια χαρά από υγεία και δεν φταίει το Pantene ενω το πρόσωπό τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αγουροξυπνημένο είναι δυο χαρές! Άσε που είναι μαυρισμένα όοοοοολο το χρόνο!
Και σε ρωτάω εγω...πώς στο καλό μαυρίζει το πισω μέρος του ποδιού ε? Όσες φορές εχω προσπαθήσει καταλήγω με Mini έγκαυμα και κόκκινα μπουτάκια σαν φρατζολάκια μπύρας (γούτσι γούτσι...)
Και τι στο καλό τρώνε και είναι "έτσι"? Αέρα? Ενα σουσάμι τη μέρα? Και μην ακούσω πάλι για καλό μεταβολισμό γιατί θέλω κι εγω τέτοιο πράγμα που τρως σαν βόδι και μετά κάνεις την πάπια και δεν παχαίνεις αλλά πού?
Και αυτό το βλέμμα τύπου "life is good and I feel pretty" που στο καλό το πουλάνε να πάρω κι εγω? Μαζϊ με λίγο από αυτό το Pretty αρκεί να μη μου κάτσει βαρύ! Άσε που ενω είναι ψηλά παιδιά έχουν κάτι πατουσάκια τόσα δα και βρίσκουν νούμερο σε ότι παπούτσι θέλουν ενω άλλες και άλλες παλέυουν με το οριακό 41 μήπως και μπεί και ας μας χτυπήσει λίγο δεν βαριέσαι? (Μετά μόνο τα Compeed μας σώνουν αλλά τι να σου κάνουν και αυτά? 10 τα δάχτυλα, 3 τα compeed σημειώσατε πόνος, σιχτίρι και βάδισμα σαν στρουθοκάμηλος...εξαιρετικό το θέαμα!)
Και τελικά τι θα πεί γεννήθηκε το 1985? Το '85 ήμουν ηδη 7 χρονών και διάβαζα "Να Λόλα ενα μήλο!" Ξέρεις εσυ χρυσό μου τη Λόλα και το μήλο ή γεννήθηκες με το εγχειρίδιο του/της LAK το οποίο και έχεις αποστηθίσει σελίδα πρός σελίδα?

...
...
...
Αν υποψιαστώ ότι μόλις έπαθα κρίση ηλικίας...θα το καταευχαριστηθώ! :)

Καλό σαββατοκύριακο μικρά και μεγάλα παιδιά...

p.s. το ρεπορτάζ δεν είναι διαφημιστικό! :p

28 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Θα σκάσω στα γέλια βρε! Ε καλά δεν είναι όλες έτσι! Μήπως έτυχε; Το μαύρισμα;;; Ξέρεις πόσες ξέρω εδώ (!) που τρέχουν στα σολάριουμ ενώ δεν έχουν να φάνε;

PN είπε...

Δεν σχολιάζω καθόλου την κρίση ηλικίας μιας και σύντομα θα σου περάσει. Πάρε ένα depon, ένα panadol....μια ασπιρίνη βρε αδερφέ και θα έρθεις στα ίσα σου.

Ωστόσο αυτό με τo blog του Fashion Police θα με κάνει να τρελαθώ. Τόσα χρόνια μίλαγα για πλάκα για ένα τέτοιο σώμα και ξάφνου το βλέπω μπροστά μου με σάρκα και οστα.

One Happy Dot είπε...

@Hfaistiwnas...δεν είναι σολάριουμ καλέ μου...σνιφ! Είναι φυσικό μαύρισμα λες και έχουν σε αποθέματα ολη την καροτινή από τα καρότα του Bugs Bunny!!!!!

@vk...έχουμε Προ καιρού υπο-ταχθεί στην υπηρεσία του νόμου και της πάταξης του κακόγουστου ντυσίματος! Προσοχή εκεί στα Mall Που κυκλοφορείτε μην τύχει και σας περάσουμε χειροπέδες! ;)
depon,panadol,ασπιρίνη βρε αδερφέ και θα γιάννει γιατρέ μου?

Ανώνυμος είπε...

Ναι γενήθηκε το 85 δεν κατάλαβα...έχεις πρόβλημα με το 85?
ε....όχι ρωτάωωωωωωω

Naf είπε...

καλά οχι κρίση....ΚΡΙΣΑΡΑ ηλικίας έχεις πάθει εσύ. Δέν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλα τώρα τελευταία τα έχεις βάλει με τα πιπινάκια......τς τς τς!

One Happy Dot είπε...

@Aunt Donna...εσυ δεν δικαιούσαι να σχολιάζεις στο συγκεκριμένο Post εντάξει??????

@Naf...αν περιμένεις οτι θα τα βάλω και μαζι σου επειδή επιμένεις να δηλώνεις οσο δηλώνεις είσαι γελασμένη καλό μου...μεγαλώνεις κι εσυ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, έτσι... τα σκασμένα! Που κυκλοφορούν αμείλικτα με τα σφριγηλά σωματάκια τους, τα μικροσκοπικά συνολάκια τους, τα λαμπερά μαλλάκια τους, τα κάτασπρα δοντάκια τους και το χειρότερο; με όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου ως βασικότατο αξεσουάρ!
Κάπου εκεί, σ' αυτό το τελευταίο, νομίζω ότι το χάνουμε συχνά - πυκνά το παιχνίδι... διότι κι εμείς έχουμε τις χάρες μας αγάπη μου! Και σε καμιά δεκαριά χρόνια θα κοιτάμε τις 30άρες και θα τις ζηλεύουμε όπως ζηλεύουμε σήμερα τις 18άρες. Σίγουρα πράγματα!

Γ.Π. είπε...

Σε παρακαλώ όχι άλλη περιγραφή!!!
Δεν φταίμε τίποτα και εμείς που τασσόμαστε υπερ της πνευματικότητας και του προσωπικού στυλ να μας τρέχουν τα σάλια για αυτές τις...ρηχές παρουσίες!

Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο. Η νέα γενιά είναι πολύ, μα πάρα πολύ αναβαθμισμένη.

Όμως στα δικά μου μάτια, η κάθε γυναίκα έχει μια ιστορία να σου πει και κάτι να σου τάξει. Και φυσικά όσο πιο "ψαγμένη" είναι η ιστορία αυτή και πιο ουσιαστικό και ξεσηκωτικό είναι αυτό που θα σου τάξει τόσο πιο ελκυστική είναι.

Δηλαδή είναι πολύ σημαντικό το περιτύλιγμα αλλά θα πρέπει να "λέει" και το περιεχόμενο για να ευχαριστηθείς το δώρο!

Hfaistiwnas είπε...

Λες; Μήπως όταν είμασταν εμείς δεν είχαν φρουτόκρεμες με καρότο;;;
Αχχχ και πρέπει να καιγόμαστε σαν τα μπιφτέκια κάθε χρόνο (όοοταν πάμε διακοπές)..

One Happy Dot είπε...

@BrokenSemaphore...Μωρέ τις έχουμε τις χάρες μας δε λέω αλλά οι δικές τους χάρες αγγίζουν το Θεό (που λέει ο λόγος) εκεί που οι δικές μας άντε να πάνε μέχρι Άγιο Όρος! Παρόλα αυτά, ειλικρινά τη χαίρομαι την ηλικία των 30 με τις κρίσεις της και με τον χαβαλέ των πρώτων -αντα! :)

@Καημός...είστε ρηχός αγαπητέ μου! Άκου να σας τρέχουν τα σάλια επειδή αποφάσισε να βγεί το σαμιαμίδι με μια (καχ)υποψία ρούχου!!!
Το σώσατε βέβαια με τα περί ιστορίας, ξεσηκωμού και ελκυστικά μικρών ή μεγάλων υποσχέσεων. Να ρωτήσω μόνο το εξής...στο δώρο σας θέλετε καρτούλα αλλαγής ή αν το ανοίξετε πάει και τελείωσε, το κρατάτε και το ευχαριστιέστε? Καληνύχτες πολλά υποσχόμενες και "δώρα" φέρουσες... ;)

@Hfaistiwnas...Nutricia με εξτρα καρότο για πιο υγιή και μαυρισμένα "μωρά" πάσης ηλικίας και οχι πια καμμένα μπουτάκια! :D

mahler76 είπε...

μην ανησυχείς γριούλα όλα καλά. Χαλάρωσε και απόλαυσε τα λίγα καλά χρόνια που απέμειναν μέχρι την απόκτηση κάρτας μέλους στο τοπικό ΚΑΠΙ χαχαχαχαχαχαχα.

Όναρ είπε...

Μην ξεχνάς την Πόπη και το Τόπι..Όσο για τα πανέμορφα κοριτσάκια της δεκαετίας των 20..δε θέλω να ξέρω ότι υπάρχουν..ακούς..; Καλησπέρες κακές, πολύ κακές, μα πάνω απ' όλα καλοκαιρινές..

Spy είπε...

Eεε... χμμμ... (γκουχ, γκουχ),
ε, συγγνώμη...
αυτά τα κοριτσάκια που λέτε ΠOY AKPIBΩΣ τα έχετε δει να συχνάζουν;

(όχι, τίποτα...
από απλή περιέργεια ρωτάω...)

One Happy Dot είπε...

@Mahler..το απόγευμα παλιό σουρτούκο...το απόγευμα! :)

@Οναρ...κ όμως υπάρχουν! Και καλά κάνουν και υπάρχουν, αλοίμονο...απλά η ύπαρξή τους συνοδεύεται και από ενα μακρόσυρτο...γιατίιιιιιιιιι και κινηματογραφική λιποθυμία! :P

@περίεργο Spy...Είναι παντού σας λέω...παντού!!!!!!

Leviathan είπε...

a ego eimai tou 78...kai krisi den exo peraseei pote... :) filia!

naya είπε...

Κατσε βρε ντοτ μου να τις δουμε κ στα 30 τους,γιατι ειναι νωρις ακομα κ δεν εχουμε πολλα δειγματα για να εξετασουμε τις παρενεργειες!
Παρε μια εσυ,να παρω κ εγω αλλη μια κ να κανουμε μελετη περιπτωσης βρε αδελφε!

One Happy Dot είπε...

@Leviathan...μήπως τελικά οι κρίσεις ηλικίας είναι ...γυναικεία υπόθεση???? ;)

@Naya...Στα δικά τους 30 τα δικά μου σχεδόν 40 θα είναι αφορμή για νέες κρίσεις οπότε και θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις προσωπικές μου παρενέργειες! Παρόλα αυτα, αν πειραματιστείς με καμία προσπάθησε να της αποσπάσεις το μυστικό του "τρώω σαν βόδι και παραμένω μετα βίας 50 κιλά"...με ενδιαφέρει επιστημονικά [πάντα]!

spyros1000 είπε...

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΦΟΡΑΝΕ Ο,ΤΙ ΡΟΥΧΟ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ......
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ Ε??????

ethanandthecity είπε...

lol
Νομίζω πως το ύψος σε συνδυασμό με μια (σχετική) γυμναστική βοηθάει στην διατήρηση ενός λεπτού σώματος. Όσον αφορά στο θέμα του φαγητού, οι περισσότερες γυναίκες τρώνε του σκασμού όπως και οι άντρες, αλλά το κρύβουν επιμελώς σε κοινωνικές συναναστροφές (εγώ λίγη σαλάτα θα φάω κλπ κλπ)

One Happy Dot είπε...

@Spyros1000...θα επεκταθούμε και εκτός Αθηνών οπότε να έχεις το νου σου!!!! Αν έχεις και φωτογένεια...την πάτησες! Καλημέρες απειλητικές! ;)

@Ethanandthecity [προσπαθώ τόση ώρα να γράψω το όνομά σου χωρίς κενά και μου έχει βγεί το λάδι της βαμένης ξανθιάς! ;)]
Γυμναστική ε?(ανελέητο περπάτημα σε εφορίες, ΙΚΑ και τράπεζες υπο 40C και τσακωμός με δημόσιους υπολλήλους πόσες θερμίδες καίει?) Λίγη σοκολάτα θα φαω ε? (υπάρχει λίγη σοκολάτα?) OK...είμαι απλά καταδικσμένη σε εκταταμένες κρίσεις κάθε φορά που θα βλέπω τα μικρά σαμιαμιδάκια! Καλημέρες παραδοχής του χειρότερου (τεμπέλικου) εαυτού μου! :)

One Happy Dot είπε...

@Ethan....είπατε σαλάτα!!!! είδα σοκολάτα....αυτό τα λέει ολα! I'm doooooomed!!!!! :D

Γ.Π. είπε...

Α, όχι! Αν το ανοίξω το κρατάω...
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα από ένα δώρα,ε;

One Happy Dot είπε...

Να σας φέρουμε μια μπαμπουσκα τότε καημέ να έχετε να "ανοίγετε"!!!! τσ τσ...δύσκολα ευχαριστιέστε! :)

Ανώνυμος είπε...

η γριά η κότα έχει το ζουμί...
αν βάλω κατσαρόλα θα σε φωνάξω :P

Ανώνυμος είπε...

η γριά η κότα έχει το ζουμί...
αν βάλω κατσαρόλα θα σε φωνάξω :P

One Happy Dot είπε...

Δυο δυο τα αφήνεις τα σχόλια καημένηηηηηηηηη!!!! Σε πήρε ο χρόνος και σε σήκωσε καλέεεεεεεεε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

hahahaha
Είναι κι αυτό ένα από τα μυστήρια της μπλογκόσφαιρας. Εδώ δεν καταφέρνω να ανεβάσω ένα βίντεο και αφήνω διπλά μηνύματα.
BTW θα πάμε Μαντόνα ε?

One Happy Dot είπε...

εεεε έρχεται η σκατόγρια? Δεν ξέρω...λες να πάμε? Άσε να το σκεφτούμε λίγο...θα βρούμε εισητήρια μη σε νοιάζει! :)