7 Μαρτίου 2008

Ανα-ζητείται νεο template...

...καθώς το προηγούμενο αποφάσισε ότι ενηλικιώθηκε και ήρθε η ωρα να αφήσει τη φωλιά. Δεν θα πω ότι δεν σοκαρίστηκα όταν το πρωί είδα να λείπουν τα links και τα προηγούμενα Posts. Επίσης, δεν θα ισχυριστώ ότι δεν στράφηκα στον σοφό Vangel για βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη ο οποίος, αν μη τι άλλο μου έδωσε συμβουλές ώστε να αντιμετωπίσω την κατάσταση με ψυχραιμία και να περισώσω ότι μπορούσα από την έμπνευση του προηγούμενου μήνα, όπερ και εγέννετο! Αυτή τη στιγμή, φιλοξενούμενη των template του Blogger προσπαθώ να ανακτήσω δυνάμεις και να βρω νεο σπιτικό να στεγάσω τα παραμύθια του μυαλού. Κάθε βοήθεια είναι αποδεκτή γειτοννέοι!!!!!!

2 σχόλια:

xipasmenos είπε...

Εγώ χρησιμοποιώ τα απλά templates του blogspot και παίζω με backrounds χρώματα και headers....βέβαια λίγο ταλαιπωρία και άντες να βρεις κάτι καλό για backround αλλά τουλάχιστον το χεις φτιάξει μόνος...

One Happy Dot είπε...

μια συνήθεια είναι τελικά...μετά από μέρες που είχα να μπω, σήμερα το πρωί δεν μου φάνηκε και τόόόόόσο άσχημο! Πάντως έχεις δίκιο ως πρός τα χρώματα και τα headers...Παίζεις λίγο και στο τέλος ότι έχεις αν μη τι άλλο είναι δικό σου!