20 Μαρτίου 2008

Sorvik και ξερό ψωμί....yeah man!




Μετά από πρόσκληση του Xipasmenou ο οποίος μάλλον πακετάρει τα λιγοστά του ρούχα - μιας κ εχει σκοπό να ξετινάξει τον προϋπολογισμό του κράτους σε ψώνια - και τον παστουρμά του για Μιλάνο έχουμε νεο homework με τις ακόλουθες οδηγίες πρός ναυτιλωμένους...

1. Μπαίνεις στο wikipedia.

2. Αναζητάς την επιλογή “random article” (πάνω αριστερά). Πατάς μια φορά. Το λήμμα που θα βγει είναι το όνομα της μπάντας σου.
3. Πατάς άλλη μια φορά το “random article”. Το λήμμα που θα βγει είναι ο τίτλος του άλμπουμ της μπάντας σου.
4. Πατάς “random article” άλλες έντεκα φορές. Τα λήμματα που θα βγουν είναι το track list του άλμπουμ.
5. Καλείς άλλους πέντε να κάνουν το ίδιο.


Οι Sorvik γεννήθηκαν ενα βράδυ μετά από πολύ αλκοόλ για τον εορτασμό της επιστροφής επίτημου μέλους του συγκροτήματος από τη Νορβηγία όπου είχε πάει "πρός αναζήτηση εαυτόν" (για ενα γκόμενο είχε πάει αλλά ποιός τα θυμάται τώρα αυτά...). Οι μουσικές επιροές ποικίλλες με εναλλακτικό στίχο και σημαία την Maliotaki που άνοιξε το δρόμο σε όλους τους φερέλπιδες μουσικούς του μεθαύριο μιας και το αύριο ήταν αγκαζέ!

Η πρώτη δισκογραφική απόπειρα ονομάστηκε Cinnamon Attila, ενα σπάνιο είδος πουλιού του Αμαζονίου, καθώς κατα την εποχή εκείνη που παλεύαμε με στίχους και νότες, ουδείς από την επίδοξη μπάντα είχε δει "πτηνό" σε απόσταση ικανή να προκαλέσει οποιαδήποτε ρίγη συγκίνησης στο ταλαιπωρημένο μας κορμί! Τιμής ένεκεν λοιπόν ο τίτλος και εμείς στερημένοι από τις χαρές της φύσης...

Tracks

1. Ricardo Rosset. Βραζιλιάνος, πρώην οδηγός F1 με επιδόσεις εντός και εκτός πίστας.

2. Commitment Hour. Ανάθεμα την ωρα και τη στιγμή θα έπρεπε να ήταν ο τίτλος καθώς λίγο πρίν από τη σύνθεση του εν λόγω κομματιού ο ακατανόμαστος την είχε κάνει με τη Σούλα την ψιλικατζού για Australia (αυτός, αυτή και το καγκουρό!) αλλά κρίθηκε ως μη κατάλληλος και τη θέση του έδωσε αυτό το tres sic και λίγο μυστήριο commitment hour και τα λόγια είναι περιττά. Αει σιχτιρια!

3. Why. Because... υπαρξιακές αναζητήσεις και άλλα όμορφα συνθέτουν ενα κομμάτι που απλά δεν βγάζει νόημα αλλά έχει συναίσθημα ρε γαμώτο!

4. Syndesmosis. Αυτόν τον τίτλο τον βρήκαμε τελείως τυχαία στο google όταν είχαμε στερέψει από ιδέες και αλκοόλ. Catchy!

5. Profit Before Interest and Tax. PBIT για συντομία. Οι οικονομικάριοι θα εννοήσουν.

6. Adelaide Street. Ο ακατανόμαστος μου έστειλε φωτογραφία με τη Σούλα και το καγκουρό από Αουστράλια. Το καγκουρό καλό!

7. Su'mene. Αμ τι μου έμεινε...?

8. Caralho. Ο σκοπός εδω ητο εκπαιδευτικός...Πόσοι γνωρίζουν ότι το ανδρικό μόριο κάποτε λεγόταν έτσι στα Πορτογαλλικά? Κανείς. Λές τώρα οι Πορτογάλλοι να μην εννοούν το penis? Μωρέ να πως γίνονται οι παρεξηγήσεις!

9. Maria. Γιατί δηλαδή καλύτερη ήταν εκείνη του Σαρμπέλ? Μαρία αυτός, Μαρία κ εμείς!

10. Heimat. Whateva'... εδω δίνει ρέστα το bongo bongo.

Bonus track

11. Kasuya Takenori. Είδαμε τον Tom στον "Τελευταίο Σαμουραϊ" και μας βγήκε. Στο κλιπάκι κάνουμε όλοι χαρακίρι στο τέλος. Τσαχπινιά?

Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στα μουσικά δρώμενα, ας ακολουθήσει τους κανόνες και ας υποκλιθεί στο κοινό του!

6 σχόλια:

mirelen είπε...

Είχα όλη την καλή διάθεση να παίξω αυτό το άκρως τρελό παιχνιδάκι αλλά το συγκρότημα μου θα λέγεται Dragana Kršenković Brković και ήδη νιώθω μια ναυτία!!!

Naf είπε...

έλα τώρα mirelen. Δέν θα πούμε σε κανέναν οτι πάτησες 2 φορές το random article...

xipasmenos είπε...

Αυτό το why είναι ύμνος ηια εμάς τους περίεργους. Αλλά έχω την εντύπωση ότι 6,34 λεπτά ακατάπαυστης μπιτιάς με το why σε επανάληψη πέρα απο το γεγονός οτι θα ζαλίσει τον ακροατή δεν θα σου βρει καμία απάντηση!!

One Happy Dot είπε...

@Mirelen...τεμπελιάζουμε μανταμ???? Εμείς δηλαδή που ξεστραβωθήκαμε με το random article και μας έβγαλε τα "άσχετα" τι είμαστε? χασομέρηδες? Δεν θελω απάντηση στο τελευταίο οκ? :)

@Naf...πες τα σατανικό σαλιγκάρι!

@Xipasmenos...ακόμα εδω είσαι??? Το Why είναι κομματάρα και ευγενικό πρός το χρήστη καθώς δεν έχει και δύκολους στίχους...why...why why why...why why...waaaaaaaaaa (εδω χώνει ο artist!

Vangelis είπε...

PRCS by Public humiliation!!!!

(Για death metal/grindcore τη βλέπω τη μπάντα μου!)

Track list:
1. Nonviolent communication - δε μας βλέπω
2. Beg River - ναι οκ
3. Blitz BASIC - χοχο... στον τομέα μου έπεσα
4. CHIJ St. Nicholas Girls' School
5. Dala-Demokraten - tribute to the Swedish death metal scene
6. Night of the Living Treehouse of Horror - tribute to the Simpsons
7. Loutraki-Perachora
8. Khaplu - ακατανόητο κομμάτι εμπνευσμένο από τα ανδραγαθήματα του κυρίου με brutal vocals
9. Goat gland - τιμή στο Βελζεβούλ για να πάει καλά ο δίσκος.
10. Nahshon ben Zadok - κάτι σαν τον Zardoz
11. Intermountain Manufacturing Company - η δισκογραφική μας εταιρεία μας υποχρέωσε να γράψουμε κομμάτι για αυτή

Γκραν σουξέ προβλέπεται το #7, ενώ θα φάμε parental advisory/explicit lyrics για το Girl's School (μια ωδή στις πρώην παρθένες που θυσιάστηκαν κατά την ηχογράφηση του album)

Αυτά! Enjoy

One Happy Dot είπε...

Vangelis...πόσες ήταν οι παρθένες?? Και είμαστε σίγουροι ότι ήταν παρθένες ή πριν τα γυρίσματα κυνηγούσατε κοκόρια???