21 Μαρτίου 2008

La luna

Και για μια ακόμη φορά ο Διας θα συνουσιαστεί με τις ευχές όλων!

Διότι εμείς οι θαλασσινοί, σε κάθε Πανσέληνο είμαστε η χαρά της Λίτσας Πατέρα...Δεν χρειάζεται καν να μας ψάξει στον αστρολογικό χάρτη καθώς είμαστε στριμωγμένοι στην καθορισμένη γωνιά μας και κλαψουρίζουμε. Ο κόσμος γυρίζει ανάποδα, κανείς δεν μας αγαπάει, κάτι κακό θα συμβεί στο χαμστερ του γείτονα, θα μας καεί το φαϊ (μώρε κάτι ξέρω και δεν μαγειρεύω!), θα τσακώσουμε τον/την σύντροφό μας με έφεδρο αξιωματικό (η στολή πάντα προσθέτει εναν ερωτισμό κοπελιά, συντονίσου!) να "κανελώνουν το ριζόγαλο" και θα μας απολύσει το αφεντικό μας επειδή τους αγοράσαμε λάθος χρώμα συνδετήρες. Άσε που αν έχουμε κλείσει κομμωτήριο, το πιθανότερο είναι πως θα φύγουμε με γρασιδί μαλλί και φούξια ανταύγειες και όλοι στο δρόμο θα γελάνε μαζί μας ενω εμείς θα τρέχουμε να χωθούμε σπίτι μας να κλάψουμε με τη ησυχία μας και να δούμε το "Love actualy" με χαπυ εντ! Εννοείται ότι θα μείνουμε ταπι μα καθόλου ψύχραιμοι καθώς σε μια απόπειρα αυτοσχέδιας ψυχοθεραπείας θα στραφούμε στο all time classic φάρμακο: ανελέητο shopping και θα αγοράσουμε χαρωπές βλακείες που στιγμιαία θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τον πονεμένο μας εαυτό αλλά, την άλλη μέρα θα καμαρώνουμε τις αγορές μας και το δάκρυ θα τρέχει κορόμηλο all over again!

Ε οχι! Τα ψάρια αντιδρούν!! Αυτή την Πανσέληνο θα υψώσουμε το ανάστημά μας κόντρα στο κατεστημένο και θα περάσουμε ζάχαρη! Και όποιος ενταντιωθεί σε αυτή την απόφαση καλό θα είναι να βρεί πέτρα να κρυφτεί! Μόλις συνειδητοποίησα ότι βρέχει και το τραγούδι των Sorvik μου έρχεται στο μυαλό...WHY??????????????? :)
Καλό Σαββατοκύριακο, No matter what your sign is, και καλό 4ήμερο σε όσους αποφάσισαν ότι θα είναι αδιάθετοι την Δευτέρα!

3 σχόλια:

Vangelis είπε...

Το νου σας μέχρι να το σβήσει η HappyDot! DO NOT CLICK ON THE LINK ABOVE and if you do, CLICK THE X BUTTON on the small window that appears.
Μικρή συμβουλή από έναν κατεστραμμένο dev χαμένο στη χώρα της Java!

One Happy Dot είπε...

THANK U!!!!!!! :)

Ανώνυμος είπε...

I am a rebel oooooooo, fish rebel yeah yeah......