28 Μαρτίου 2008

Dr. Tancredi is back from the dead??


W
H
A
T

T
H
E

FCUK??









Το βρήκαμε στο Just Jared και το παραδίδουμε στην "κυκλοφορία" με κάθε επιφύλαξη ως πρός την εγκυρότητα της συγκεκριμένης είδησης. Προσωπικά δεν με χαλάει να ξαναδώ ενα kissie kissie smoochie μεταξύ του *drooooooling* Wentworth Miller και της καλής του αλλά αφού αποφασίσατε να την αποκεφαλίσετε ρε παραγωγοί και σεναριογράφοι, τώρα τι θα μας πείτε ότι ο Νεροχύτης (aka Linc the Sink) δεν είχε καλό φως και δεν είδε καλά??!!
Στο σημείο αυτό εχω να κάνω ένσταση και να σας πω ότι μόνο ο Toymaker δικαιούται τέτοιας φαντασίας! Merci!

4 σχόλια:

Keen On Boys είπε...

Aπο την αρχή όταν "αποκεφαλίσαν" την Σάρα κάτι δε μου καθόταν καλά.
Γκούγκλαρα λοιπόν και βρήκα οτι η ηθοποιά που έπαιζε τη Σάρα ήτο ένγκαστρη όπερ και σταμάτησε να συμμετέχει.

Τώρα στο tv.com νομίζω είδα οτι πιθανώς να επανέλθει στη σειρά, μόλις το επιτρέψει το μωρό και το σενάριο της σειράς (το πιο;;; αχαχαχα!)

Εγώ πάντως ψιλιάζομαι οτι θα την φέρουν γιατι στα τελευταία επισόδεια ο JR κάτι μαλακίες έλεγε τύπου "Να, αυτή αποκεφάλισε τη Σάρα, αλλα εγώ δεν κοίταζα, γύρισα το κεφάλι μου απο την αλλη"

Το σενάριο γίνεται απογοητευτικό και το τραβάνε απο τα μαλλιά (έχω σχολιάσει το 3x13 στο blog μου, ψαχτο αν σε ενδιαφέρει)

One Happy Dot είπε...

Το εχω δει το comment σου από την 1η φορά που μπήκα στο blog σου. :)Ακούγεται πολύ ότι θα επιστρέψει η Sarah από τότε που ο Mahone στο τελευταίο επεισόδιο της 3ης season είχε πετάξει την ατάκα "αν όντως έκανε αυτό που λένε...Sarah" και πραγματικά περιμένω το υπέρτατο ψέμα που θα μας πασάρουν. Υποτίθεται ότι αφού γέννησε θα επέστρεφε κανονικά στη σειρά αλλά δεν τα βρήκε με την παραγωγή κ έτσι την "αποκεφάλισαν" ενω κείνη δήλωνε σοκαρισμένη. Τώρα πλεον μένει μόνο να περιμένουμε την 4η season..κατα Σεπτέμβριο νομίζω! Πες μου ότι θα συνεχίσεις να βλέπεις ωστε να εχω κάποιον να κουτσομπολεύω!!!! :p

mahler76 είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μας δουλεύουν??? Ο 3ος κύκλος ήταν μια μπαλαφάρα τεραστίου μεγέθους αλλά αν ξαναζωντανέψουν τη γιατρίνα θα φαρμακωθώ. Είπαμε η φαντασία έχει και τα όριά της.

One Happy Dot είπε...

Ε οχι και να φαρμακωθούμε για το Prison Break!!!! Για τον πρωταγωνιστή ίσως...:)