24 Μαρτίου 2008

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...?



Ο πελάτης που φεύγει όποτε θέλει, που επιστρέφει όποτε το θυμηθεί, που ζητάει εκπτώσεις γιατί του δίνουν και "οι άλλοι", που εκβιάζει καταστάσεις, που την έννοια loyalty την έχει διαγράψει από το λεξικό του γιατί δεν τον βολεύει, που διαστρεβλώνει λόγια και παρερμηνεύει κινήσεις, που πατάει επι πτωμάτων, που ξεχνάει την έννοια "συνεργασία", που ξεπουλιέται για μερικά Ευρώ, που "δεν θυμάται γιατί πέρασε τόσος καιρός", που σε χτυπάει πισώπλατα και πάντα με το χαμόγελο...

Αυτός ο πελάτης έχει πάντα δίκιο??

Αν ναι, εγω αυτόν τον πελάτη και για οσο αντέχει η τσέπη μου δεν τον θέλω...κι έτσι εχω και τη συνείδησή μου ήρεμη ότι δεν ξεβρακώθηκα για κανένα μαλάκα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kata thn tapeinh mou apopsh aytos legetai mal..as kai oxi pelaths. Se ayth th xwra exoun dhmiourghthei "epixeirhmaties" me ntavatziliki sth douleia kai ta lefta twn allwn....Epeidh h istoria epanalamvanetai palh se xronia kai kairous pali thn anagh sou tha exei....Kai metaksi mas gia na kanei fasaria mallon hthele to graso tou o anthrwpos....

Ανώνυμος είπε...

eksartatai ti poulas !

One Happy Dot είπε...

boys and girls...Συγγνώμη που σας τα φόρτωσα διαδικτυακώς αλλά η Δευτέρα ήταν μια δύσκολη μέρα στο γραφείο!
@Ανώνυμος...εσυ τα ξέρεις από πρώτο χέρι οπότε τι να σου ξαναλέω..LUD!

@Sakafiora...Μήπως να ανοίξω ξανά τα Wendys να σε εχω και μόνιμη πελάτισσα να μην χαλιέμαι τσαμπα??? Για να το σκεφτούμε! :)

Ανώνυμος είπε...

ax yes yes yes yes yes !

epishs mporw na piasw douleia kai na meinw gia panta sth n.yorkh, gia na to skeftw ki ayto :

http://www.wendys.com/careers/

One Happy Dot είπε...

Jesus girl! (slap slap) get a hold of yourself! Αλοίμονο αν θα φύγουμε από εδω μόνο για τα Wendys! Αλλά εν πάσει περιπτώσει αν το πάρεις απόφαση ενημέρωσέ με να σου δώσω διεύθυνση να μου στέλνεις ενα combo το μήνα! :)

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι πελάτες έχουν μάθει να τους εκμεταλλεύονται λάθος κάνεις που νομίζεις ότι προσπαθούν να σε εκμεταλλευθούν. Δες το αλλιώς. Η αδυναμία του άλλου να αυτοβεβαιώνεται ως έξυπνος είναι η δικιά σου δύναμη. Μη στενοχωριέσαι μ’ αυτά, χάνεις φαιά ουσία. Δεν συγκρούονται διαφορετικές οπτικές συγκρούεσαι απλά με την χαζομάρα. Η χαζομάρα κερδίζει πολλές φορές γιατί είναι επίμονη και ασχολείται με ένα πράγμα . Αυτό μην το ξεχνάς. Ο έξυπνος άνθρωπος περισπάται σε πολλά. ΄Όταν μιλάς με ηλιθίους να σκέφτεσαι απλά μόνο ένα πράγμα. Αυτά ως κουβέντες από έναν πιο παλιό από σένα αν θες ν’ ακούσεις.