3 Μαρτίου 2008

Birthday girl!



καθένας έχει δικαίωμα να έχει μια αγαπημένη φωτογραφία...






Ώρα: λίγο μετά τις 17.30
Ημερομηνία: 3 Μαρτίου 2007
Γεγονός: Τα πρώτα γεννέθλια της Σοφίας


Κανονικά, η επίσημη μέρα γεννεθλίων της δεσποινίδος είναι η 5η Μαρτίου. Καθώς όμως πέφτει Τετάρτη ο εορτασμός ορίστηκε για την πρώτη Κυριακή του Μάρτη.
Το σπίτι στολίστηκε, τα μπαλόνια φουσκώθηκαν -με την ενεργή συμμετοχή της εορτάζουσας η οποία προτίμησε το σύστημα "φουσκώνω τα μάγουλα και πιπιλάω το μπαλόνι"- και τα γνήσια party snacks γέμισαν ολόκληρο το τραπέζι! Τα πιροσκί ήταν εξαιρετικά!


Σοφία και μαμά υποδέχονταν τους καλεσμένους ντυμένες Ινδιάνες, γνήσιες απόγονοι της φυλής των "όρθιων φτερών" ενω ο μπαμπάς αποφάσισε να κάνει την επανάστασή του και αντι του μέγα αρχηγού της φυλής, εμφανίστηκε με ενα μίγμα αξεσουάρ που θύμιζαν κάτι από τις ακόλουθες ταινίες:

- "η θεία μου η χίπισσα"
-"ο πρωτάρης"
-"τρελλό weekend στου Bernie"
Μα ήτο εξαιρετικός σας λέω! :)
Η ώρα περνούσε και οι καλεσμένοι κατέφθαναν ο ενας μετά τον άλλον με τους γονείς να είναι πιο ενθουσιώδεις από τα παιδιά που κοιτούσαν με απορία. Έτσι είχαμε τις εξής εμφανίσεις...
@Θείος Κωστής 1, ως άλλος Bob Marley με μαλλί ράστα συνοδευόμενος από γλυκύτατη μελισσούλα θεια Βάσω.
@Θείος Κωστής 2 ως Fran o ελαιοχρωματιστής με ολόσωμη φορμίτσα-χορηγία γνωστής βιομηχανίας χρωμάτων, μαλλί καταρό με ζελεδάκι και ύφος τύπου "θα σου βάψω τον τοίχο και σε περνάω και σένα ενα χέρι αμα λάχει να'ουμε!", συνοδευόμενος από αλλοπρόσαλη ψηλή Πίπη Φακιδομύτη που τσάκισε τα εξαιρετικά πιροσκί.
@Κουμπάρος Σωτήρης ως μάγισσα με δικτυωτό καλσόν χωρίς ηθικές αναστολές και με μια σκούπα ανάμεσα στα πόδια την οποία χειριζόταν με την άνεση επαγγελματία stripper! Συνοδός και ηρωίδα της προαναφερθείσσας φιγούρας η διαβολογυναίκα Σοφία με ξανθό μαλλί που της πήγαινε πολύ και ...εδω σας θέλω...Βαγγέλη jr. σε μεταφορικό μέσο -βλ. πορτ μπεμπε- ως σύγχρονο αναγεννησιακό πρίγκιπα με βλέμμα ατάραχο λες και όλο αυτό το πανηγύρι ήταν κάτι φυσιολογικό για τα νεαρά του δεδομένα.
@Μοναδική ήταν η είσοδος των πειρατών Παύλου και Χαράς με λάφυρο την μικρή Αριάννα σε σεντουκάκι/μεταφορικό μέσο με ειδικά προσαρμοσμένη κουβερτούλα στο εσωτερικό του για τις ανάγκες του happenning!
@Τέλος...δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε υπέροχο πειρατή που ακούει στο όνομα Ηλίας ο οποίος έκλεψε τις καρδιές όλων ενω αποχώρησε πανηγυρικά από το party επισφραγίζοντας τα πρώτα γεννεθλια της Σοφίας με ενα τόσο υπέρχο φιλί που ως και η εορτάζουσα λύγισε και το απόλαυσε με τα μάτια κλειστά!

Φυσικά οι καλεσμένοι ήταν πολύ περισσότεροι αλλά η συμβατική τους ενδυμασία δεν μου επιτρέπει την αναφορά τους στο συγκεκριμένο Post. Οχι ότι έμειναν παραπονεμένοι καθώς ο μπαμπάς Γιάννος, πάντα προνοητικός γαρ, φρόντισε να τους προμηθεύσει με αυτιά και μάσκες και όλοι έγιναν το ίδιο παράξενοι στα μάτια των πιο μικρών!

Φυσικά, από ενα τέτοιο party δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άπειρα γλυκά, ενω το μουτράκι της Σοφίας με trendy γυαλιά ηλίου που διακοσμούσε της τούρτα έκανε το γλυκό ακόμα πιο...γλυκό! Περιττό να πω βέβαια ότι οι τελυταίοι καλεσμένοι που έμειναν για να βοηθήσουν στο συμάζεμα, επιβραβεύτηκαν με ενα compilation γλυκών σε κουτί ανα χείρας προβάλοντας βέβαια τις πατροπαράδοτες αντιστάσεις..."μα τι είναι αυτά που κάνεις τώρα?", "καλέ πόσο έβαλες? μια σταλιά ήθελα έτσι για το καλό".
Ημερομηνία έναρξης της επόμενης διάιτας...5 Μαρτίου, μεθαύριο για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι!

Κάπως έτσι πέρασαν τα πρώτα γεννέθλια της όμορφης και η ευχή όλων...να είναι καλότυχη, να είναι ευτυχισμένη και η 2η βόλτα που θα ξεκινήσει σε 2 μέρες να είναι ακόμα μεγαλύτερη, ακόμα πιο γλυκιά και αυτή τη φορά ενα είναι σίγουρο...ότι θα την κάνει περπατώντας! :)

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

Τι απίστευτη φωτό, και τι υπέροχο layout. Πάντα να είναι οι ζωές μας τέτοια χαμόγελα. Να τα 1000άσει η Σοφία!!! Μάκιααααααα

One Happy Dot είπε...

Καλώς ήρθες και καλοδεχούμενη η ευχή σου!!! Πολλά πολλά φιλιά!!! :)