26 Μαρτίου 2008

25/3/2008 έχουμε και λέμε...


...η παρέλαση τελειώσε και το Star ως γνήσια ενημερωτικό κανάλι σε θέματα κοινωνικού γίγνεσθαι έδειξε όλα τα ευτράπελα αυτής:
  • με lolita style φουστίτσες που ανυψώνουν την "εθνική μας υπερηφάνια"
  • με τα emos να δίνουν το παρόν φορώντας all time classic allstarakia κάτω από την στολή και τη θλιμμένη τους φατσούλα ενάντια στους trendys και τη νεα συνομοταξία των "ποζερίων" (κάτι ανάμεσα σε λιγότερο sad emo και trendy με χαμηλότερο budget για εξεσουάρ)
  • με τις ξανθιές να απαντούν σωστά για την επίκαιρη ερώτηση "Τι ήταν η Φιλική Εταιρεία και ποιά η σχέση των ιδρυτων αυτής με την πλατεία Κολωνακίου και τους κάθετους σε αυτή δρόμους" από έταιρη ξανθιά δημοσιογράφο με "φαρμάκι στάζει το στόμα μου" χιούμορ και βλέμμα "όλους τα σφάζω, όλους τους μαχαιρώνω"
  • με το μπακαλιαράκι μας και την σκορδαλίτσα τους και το ανάλογο στριμωξίδι σε ουζερί, κοψιδερί, μεζεδερί όπου μας τον έπιασαν ελαφρώς βαρέως αλλά εκείνη τη στιγμή είπαμε "δεν βαριέσαι" λόγω της ημέρας αλλά το βράδυ που τα βάλαμε κάτω μας πόνεσε λίγο η τσέπη μας και υποσχεθήκαμε εαυτόν ότι του χρόνου "σιγά μην ξαναπάμε στον κλέφτη που χρεώνει 10 ευρώ τα καλαμαράκια!"
  • με τον Πρωθυπουργό συν γυναιξί (Νατασούλα με φρέσκιες ανταύγειες που τις έπαιρνε ο αέρας και σιχτίριζε τον Angelo που τσιγκουνεύτηκε τη λακ!) και τέκνοις ντυμένα αναλόγως να λικνίζονται στους ρυθμούς της μπάντας και τον μπαμπά να τα σκουντάει να δείξουν τον δεόντα σεβασμό. Άστο το παιδί καλέ, εκφράζεται!
  • με τον Πρόεδρο (τον οποίο να σημειωθεί ότι τον συμπαθώ πολύ καθώς μένει κοντά στο γραφείο κ έτσι εξαιρούμεθα από τα τερτίπια της ΔΕΗ) να εκφράζει τα συγχαρητήριά του "και για αυτή την επιτυχημένη παρέλαση" και την πεποίθησή του ότι "οι εικόνες αυτές αποδεικνύουν την ετοιμότητα της Ελλάδος να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη όταν και εφόσον χρειαστεί" (ενδεικτικά αναφέρεται: τσολιάς με αέρινη φουστανέλα και τσαρούχι που κάνει τακα τακα σε κάθε βήμα και χαλάει την έκπληξη "τσα κοίτα ποιός είναι βρε", περιπολικά της Αστυνομίας, διαφήμιση στη Skoda, πυροσβέστης με πορτοκαλί φορμίτσα που θυμίζει εφαρμογέα της Απολυμαντικής "και μυοκτονίες κάνω")
Κάπως έτσι πέρασε και η φετινή 25η Μαρτίου κι εμείς οι απλοί άνθρωποι έχουμε βγάλει τα καλεντέρια μας και υπολογίζουμε τις μέρες μέχρι την επόμενη αργία! Υπομονή, είναι ηδη Τετάρτη κι όμως όλοι λένε καλή εβδομάδα! :)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας ηρωϊκολαικός ρεαλισμός όπως και να τον δείς. περίπου σαν την "υπόγεια τη ταβέρνα" να αισθανθούμε και μείς ότι κάναμε κάτι.Ξέρεις όλοι αυτοί κάτι τέτοια περιμένουν για να νομιμοποιήσουν τον εαυτό τους για να μπορούν αύριο να κοροϊδεύονται με σιγουριά. ΄Οσο νάναι καλό ινστιτούτο τριχών ήταν παλιά ο ΄Αγγελος πάλι στα in είναι; Οι ανθρώπινοι κανόνες αυτού του στύλ είναι πάντα αμοραλικοί. Χάρηκα πολύ τον τρόπο που τάγραψες άντε και του χρόνου.