5 Αυγούστου 2011

Summer in sepia...


Βλέποντας αυτή τη φωτογραφία συνειδητοποιώ τα εξής:

1. Μικρή υπήρξα πολύ ελευθέρων ηθών και περιορισμένων φραγμώνν τελικά...Like!
2. To sepia μου πάει...Like!
3. To sepia δεν πάει στη θάλασσα...αλλά εκείνη την εποχή ολα ήταν sepia...θα μου πεις και τώρα, έτσι όπως τις έχουμε κάνει, έναν τόνο sepia τον έχουν! Αρα είμασταν προχωρημένοι...Like!
4. Ήμουν τρελό ποζέρι...αν σκεφτείς οτι είμαι τσιτσίδι, παρόλα αυτά ολα κρύβονται επιμελώς και με νάζι θα έλεγα οτι αγγίζω την επαγγελματική τελειότητα μονδέλου...Like!
5. Ο ήλιος με στράβωνε μια ζωη και εξακολουθεί να με στραβώνει...τα γυαλιά ηλίου τα ανακάλυψα πρόσφατα και από τότε οι "κυκλωπίσιες" φωτογραφίες μου έχουν περιοριστεί αισθητά...Like!
6. Η mama Dot είχε μια βουκωλική αισθητική που τώρα, χρόόόόνια και ζαμάνια μετά, πολύ γουστάρω! Αναφέρομαι στο καλάθι το οποίο τότε ήταν της μοδός και τώρα αποτελεί θήκη περιοδικών...μη σου πω οτι θα το φορτώσω μαζί και θα σκάσω αλα πλάγια σαν τη θεία από το Σικάγο...Like!
7. Αυτό το καπέλο συντρόφευε ολα μου τα καλοκαίρια μου μέχρι που συνειδητοποιήσαμε οτι όντως το κεφάλι μου μεγαλώνει και αντί να με προστατεύει από τον ήλιο, στην πραγματικότητα, απλά μου έκανε τη ζωή δύσκολη καθώς μου το φορούσαν σαν "καθίκιον" κι εγω ένιωθα σαν τον Αντωνάκη που τον καπέλωσαν τη μέρα του γάμου του...αντικαταστάθηκε από ενα ψάθινο που το μασούλησε ένας Ντορής σε μια κάποια Σάμο...Like (για την ανάμνηση και μόνο!!)
8. Οτι κι αν λέμε, οτι κι αν κάνουμε, οσο κι αν τραβάμε τα ζόρια και τις ανηφόρες μας...το καλοκαίρι είναι εδω, το τζι τζι τζι παίζει από το πρωί ως το βράδυ στα αυτιά μας κι εγω...εγω θα πάρω το κουβαδάκι μου και θα βρω μια παραλία να απλώσω τα υπάρχοντά μου και να μείνω εκεί μέχρι νεοτέρας...

Σας φιλώ!